Svenska Mässan lanserar ny mötesplats för el- och energibranschen: Update by Elfack

PRESSMEDDELANDE | Elektrifiering och digitalisering förändrar samhället i grunden, och teknikutvecklingen inom el- och energiområdet går snabbt. Det blir allt svårare att hålla sig uppdaterad. För att möta den snabba utvecklingstakten lanserar Svenska Mässan i Göteborg en ny mötesplats – Update by Elfack – som fokuserar på den senaste tekniken, kunskap och kompetensutveckling.

Update by Elfack arrangeras första gången den 22-23 maj 2024 och därefter vartannat år som ett komplement till Elfack, norra Europas största fackmässa för el- och energibranschen. Strategikonferensen och tankesmedjan, Power Electrification Summit, arrangeras samtidigt.

Katalysator för innovation

Update by Elfack kommer att innehålla en utställning med plats för ett hundratal utställare, en scen för produktlanseringar, hands-on-områden, kunskapsscener, karriärområden och strategikonferens. Utställning och innehåll kommer att baseras på tio produktområden om allt från solenergi och belysning till e-mobilitet och energilagring.

– Vi är glada över att lansera Update by Elfack som en mötesplats för den snabbt växande el- och energibranschen. Med den senaste tekniken och möjligheter till kompetensutveckling kommer Update by Elfack att ge företag och besökare en plattform för att lära sig och utbyta erfarenheter, och därmed vara en katalysator för innovation och framtida tillväxt inom branschen, säger Anna Jarnö, affärsansvarig för Elfack och Update by Elfack.

Vill du veta mer?

Anna Jarnö, affärsansvarig Elfack och Update by Elfack
E: anna.jarno@svenskamassan.se
T: 031-708 80 85

Mer information finns på hemsidan: update.elfack.com