ELFACK:TA – EN HELT NY MÖTESPLATS

I väntan på ELFACK 2023 arrangerar vi nu ELFACK:TA – en helt ny mötesplats som både initierats av och skapats tillsammans med branschen. Äntligen är det dags att ses fysiskt igen på Svenska Mässan i Göteborg! Här ligger fokus på kunskap, utbildning och sociala aktiviteter

Vi ser alla fram emot att göra affärer, byta erfarenheter och träffa kunder och kollegor igen. För att inte tala om att ta del av ny teknik, få uppslag till nya lösningar och inspireras av spännande innovationer. En pandemi pausar inte förändringskraften, den får snarare omställningstakten att accelerera!

På ELFACK:TA kan du ta del av ett omfattande scenprogram och här finns många möjligheter till utbildning och certifiering. Innehållet skapar vi kring våra teman – Elektrifiering, Digitalisering och Cirkulära samhällen – och i nära samverkan med branschen.

Utställningen bjuder på mängder av nya produkter och tjänster och experterna är självklart på plats, redo att svara på alla era frågor.

Varmt välkommen till ELFACK:TA 2022, på Svenska Mässan i Göteborg!

Läs mer om ELFACK:TA här »

Träffa kunderna på en helt ny mötesplats. Skapad i samarbete med branschen.

  • Flera öppna scener med spännande program.
  • Experter och kvalificerade föreläsare på plats.
  • Utbildningar och möjlighet till certifiering.
  • Utställning av produkter, system och tjänster.
  • Sociala aktiviteter som mingel och after work.

 

 

Välkommen att lämna ditt föreläsningsförslag till ELFACK:TA 2022!

Till dig som utställare/medverkande på ELFACK:TA erbjuder vi möjligheten att arrangera 20-minutersprogram på de öppna scenerna.

Välkommen att lämna ditt föreläsningsförslag till ELFACK:TA, branschens nya koncept med fokus på fakta och kompetensöverföring i el- och energibranschen, den 3 – 4 maj 2022 på Svenska Mässan i Göteborg.

Läs mer och lämna ditt förslag här »