Elfack är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. Här träffas 25 000 medverkande inom el- och energibranschen för att göra affärer, knyta kontakter, hitta nya lösningar, få inspiration och kunskapsutbyte.

På Elfack kan du fördjupa dig inom specifika områden och samtidigt vidga dina vyer i andra delar av branschen. Och i mötet mellan kraftbolag, beslutsfattare, politiker, installatörer, eldistributörer, arkitekter och ljusdesigners formas de lysande idéer och innovativa lösningar som förväntas av el- och energibranschen i framtiden.

eSmart är en helt ny mötesplats för alla de aktörer som vill göra affärer i framtidens elbransch. Det är en efterfrågad branschöverskridande arena som sammanför den fulla bredden av aktörer som vill driva teknikutvecklingen och utveckla affärsmöjligheter på den nya elmarknaden för framtidens elanvändare.

Forum för el visar våra utställare de senaste produktnyheterna och lösningarna för installation, säkerhet, eldistribution, tele/data, larm och övervakning. Genom seminarier, möten och andra aktiviteter kan man ta del av nya riktlinjer, standarder och den senaste kunskapen inom specifika verksamhetsområden.

Forum för ljus möts arkitekter, installatörer, elkonsulter, ljusdesigners, beställare och produkttillverkare. Installationer och case varvas med innovativa lösningar för ljussättning och belysning.

Forum för kraft finns unika möjligheter att lära sig mer om allt från smarta elnät till framtidens infrastruktur och alternativa energikällor. På mässan finns våra stora kraftbolag såväl som politiker och andra beslutsfattare representerade, så räkna med spännande möten som ger avtryck.

Varmt välkommen!

Utställare på Elfack 2017

Se vilka som ställer ut på Elfack 2017.

Utställarlista

Årets mässtidning

Årets mässtidning är här!

Läs årets mässtidning

eSmart

eSmart är ett nytt fokusområde för alla aktörer som vill göra affärer i framtidens el- och energibransch.

Läs mer

Power Circle Summit

Power Circle Summit samlar landets viktigaste beslutsfattare, påverkare och vägvisare för att lyfta tankar kring innovation, energiteknik, affärsmodeller och strategi.

Läs mer

Välkommen till tidernas branschfest den 9 maj!

Ta med dina kunder och kollegor.

Läs om branschfesten

Ta med dina kunder och kollegor.

Läs om branschfesten