Välkommen till Elfack 2019!

Nordens största mötesplats för hela el- och energibranschen. På Svenska Mässan den 7-10 maj 2019.

Nordens största mötesplats för hela el- och energibranschen. På Svenska Mässan den 7-10 maj 2019.

Elfack är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. I mötet mellan kraftbolag, beslutsfattare, politiker, installatörer, eldistributörer, arkitekter och ljusdesigners formas de lysande idéer och innovativa lösningar som förväntas av el- och energibranschen i framtiden. Läs mer och boka din monter.

”En toppenbra mässa, för vår del har det varit kanon! Allra störst intresse har vi mött för vårt EcoStruxure-system, en IoT-baserat öppen systemarkitektur och plattform. Produkter vävs samman till ett komplett system, intressant för slutkunder, elektriker, konsulter – ja, alla våra målgrupper.”
Jouni Salmi, specialistsäljare Nätverk, Schneider Electric

”Vi satsade på ett rock’n’roll-tema i montern – och det föll väldigt väl ut. Anledningen var vår produktnyhet, en lätthanterlig rock’n’roll-vagn, där vi lindat upp 300 meter fördragen slang. Den ökar effektiviteten för våra kunder; installationsföretagen. Intresset har varit jättestort, vi har haft massor av besökare. Helhetsintrycket av årets Elfack är fem plus!”
Christer Hellberg, distriktssäljare, PM Flex

 

Boka monter på Elfack 2019

Gör som ca 400 andra utställare och exponera ert varumärke på Nordens största mötesplats för el- och energibranschen.

Varför ställa ut?

Stärk ert varumärke, träffa kunder i en aktiv köpprocess, fler affärer på färre dagar, visa upp era produkter och lösningar live. Läs mer om varför ni bör ställa ut på Elfack 2019.

Konferensprogram 2017

Se konferensprogrammet från Elfack 2017.

Samarbetspartners

in-logoelektrikerna-logovoltimum

elmateriel-level-rattknxske


Mediapartners

mediapartnerbftoday bvByggfakta

Mediapartner och officiell mässtidning

di