Interagera med hela el-och energibranschen under fyra dagar

Träffa tusentals besökare, leverantörer och nyckelpersoner

Träffa tusentals besökare, leverantörer och nyckelpersoner

Elfack 2021 är mässan där ni under fyra dagar har möjlighet att möta hela el och- energibranschen.
Representanter från såväl elinstallation, belysning, säkerhet som industri, tele/data och utbildning medverkade på förra årets mässa. Ta chansen att synas där de ledande inom branschen presenterar nya idéer och framsteg. Detta på en mötesplats som välkomnar alla delar av el – och energibranschen tillsammans med över 25 000 intresserade besökare.


Stärk ert varumärke

Förbättra era affärer genom att synas bland de ledande leverantörerna inom el och- energibranschen, 2019 fanns det flertalet nyckelpersoner och över 400 utställare på plats.

Alla är här
Knyt nya affärskontakter och stärk de redan befintliga genom att interagera med över 25 000 besökare.
Vare sig du söker nya kunder eller vill skapa merförsäljning är detta den rätta mässan!

En mötesplats för innovation och framsteg
Ta del av ledande ny kunskap och innovativa idéer som blir synliga när hela branschen samlas på en plats.

Träffa kunder i en aktiv köpprocess
Majoriteten av besökarna beslutar om inköp och är på Elfack för att hitta nya leverantörer.

Interagera med olika delar av branschen
Genom att ställa ut på Elfack 2021 kommer ditt företag i kontakt med många olika branschområden så som el – och byggnadsinstallation, belysning, eldistribution, arkitektur, industri och fastighetsförvaltning.

 

Röster om Elfack

”Digitalisering var ett hett tema i år. Vi har pratat mycket om att samla in mätdata, om vår molntjänst Mindsphere, om appar och olika verktyg för att ha koll på din energiförbrukning och optimera din energilösning. Elfack är den främsta mötesplatsen när det gäller elektrifiering, från högspänning till lågspänning. Alla våra målgrupper från industri, infrastruktur och fastighetsbolag till elinstallatörer finns här. Vi ville sprida budskapet om den förändringsprocess Sverige är mitt inne i. Det upplever jag att vi lyckades med.”

Daniel Bodewall, affärsområdeschef, Siemens

”Det personliga mötet är jätteintressant för oss på ABB. På Elfack möter vi industrikunder, utilitykunder, transport- och infrastrukturkunder – ja, alla våra målgrupper. Vi får upp en dialog, kan presentera våra nyheter som verkligen kan göra skillnad. På årets mässa har vi kunnat visa att digitaliseringen är på riktigt. Att det finns en kundnytta i den, att våra lösningar fungerar i praktiken. Vi är mycket nöjda.”

Lennart Carlsson, chef svensk försäljning, ABB

”Vi har ett börsnoterat moderbolag i Estland som satsar hårt i norra Europa och Elfack är ju den största branschmässan i Skandinavien,.På årets mässa visar vi ny teknologi, bl a ett mellanspänningsställverk med en ny teknisk lösning och ett nytillverkat lågspänningsställverk, utvecklat i Estland, som vi tror mycket på. Energibranschen behöver ta till sig Internet of Things, mer kommunikation, mer kompakta produkter. Vi räknar med att fördubbla omsättningen inom några år och har stora förväntningar på årets mässa.”

Thomas Andersson, VD/marknadschef, Harju Elekter

”Det är på Elfack vi träffar våra kunder och vi använder alltid Elfack som ett forum för att lansera våra nya produkter. I år firar vi 80-årsjubileum och har haft event och kampanjer under mässan. Framförallt lyfter vi fram laddning av elbilar, ett nytt miljövänligt kabelskåp och en helt ny energibesparande värmefläkt. Vi har medverkat på två seminarier, om elbilsladdning och om hur energin ska räcka till för att ladda alla elbilar. Under Elfack har vi fått mycket positiv feedback, som vi hoppas ska leda till nya affärer.”

Patrik Andersson, VD, Garo

Välkommen att ställa ut på Elfack 2021!

Boka monter på Elfack

Välkommen att boka monter på Elfack 2019 idag!

Boka monter