Data Ductus

Data Ductus är ett IT-konsultbolag som skapar kundvärden i det digitala landskapet genom att kombinera specialistkunskaper och förmågan att genom hela livscykeln ta ett helhetsansvar för levererade IT-lösningar – från rådgivning till implementering och support. Våra specialistområden inkluderar IT & IoT System Development, Service Desk & IT Service Management samt Network Orchestration & Automation.

 

Med verksamhet i Sverige, USA och Singapore erbjuder vi våra tjänster på en global arena. Läs mer om oss här: www.dataductus.com

 

Att hänga med i en ständigt ökande leveranstakt av nya och ofta datadrivna produkter har gjort agilitet till det nya modeordet. En ”minimum viable product” (MVP) ska lanseras så snabbt som möjligt, samtidigt som man lika snabbt ska lära sig av eventuella misstag. ”Fail fast – learn fast” har därmed blivit ett populärt mantra. Men hur gör man?
För att hjälpa våra kunder komma igång med detta nya arbetssätt har vi utvecklat ett workshop-program baserat på faktiska kunderfarenheter. Genom dessa workshoppar lär vi våra kunder fokusera på snabb inlärning med färre misstag och belyser de utmaningar vi ofta möter gällande brist på agilitet i IT-organisationen såväl som i teknikplattformen.

 

Läs mer om dessa workhops här: www.dataductus.com/system_agility/

 

Välkommen att träffa oss och dela med er av de utmaningar ni står inför!