Mat inne på mässan

Självklart ska du äta gott under ditt besök på ELFACK.
Därför har vi skapat olika matmiljöer med olika utbud så att du som gäst har möjlighet att äta gott och välja det som passar just dig.

Burger Table

Burgare, av högrev eller vegetarsikt alternativ, serveras på Burger Table i B-hallen.

Fika

På mässgovet har vi flera caféer - varmt välkommen förbi på en god fika och fyll på energin.

Lunchbuffé på Seasons

På plan 2, ovanför Svenska Mässans huvudentré, serveras lunchbuffé för besökare och utställare. Goda lunchrätter och en härlig salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe!

Pizza

En härlig pizza till lunch? Det serverar vi i D-hallscaféet. Och mycket mer såklart.

Lunchbuffé på Mix

Vid Svenska Mässans huvudentré, serveras en härlig lunchbuffé. Goda lunchrätter och en härlig salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe!
Vi levererar mat och dryck direkt till din monter! Vill du göra en beställning ring så hjälper vi dig - stort som smått. --- FÖR BESTÄLLNINGAR TILL MONTER RING 031-708 85 08

Elfack After Work

Välkommen att mingla med Elfack. Vi ses i hjärtat av Gothia Towers, i lobbybaren Twentyfourseven (vid Tower 3). Vi erbjuder fina priser i baren och DJ underhåller.

3-6 maj 16.00-21.00:
AW priser i baren
DJ höjer stämningen mån-tors

AW-priserna i baren gäller för förköpta kuponger eller uppvisande av Elfack badge (gäller både utställare och besökare).

Restauranger i huset

På Svenska Mässan Gothia Towers har vi flera olika restauranger och barer. Vi har allt från café till modern á la carte. Välkommen på frukost, brunch, lunch eller middag. Eller varför inte komma in på en öl, ett glas vin eller en drink? Vi har garanterat något för alla smaklökar och alla tänkbara tillfällen. Du väljer själv om du vill njuta av Göteborgsvädret på vår uteservering, sjunka ned i våra mjuka soffor och fåtöljer, eller beundra utsikten från högt ovan.

Heaven 23

Modern matlagning baserat på årstidens råvaror. Milsvid utsikt över Göteborg och hem för vår ikoniska räkmacka King Size.

Till restaurang Boka bord

West Coast

En modern bistro i hjärtat av Gothia Towers lobby. Här serveras klassiker från land och hav.

 

Till restaurang Boka bord

Upper House Bar

En lugn oas med fantastisk utsikt. Här finns ett stort utbud av cocktails, Champagne, vin och lokala öl.

Till baren

Twentyfourseven

Göteborgs bästa räkmacka, varmrätter, sallader, färska juicer och gott kaffe. Eller ett glas vin eller en öl i baren.
Ej bordsbokning.

Läs mer

King Size räkmacka

Vår klassiker, King Size räkmackan, är kanske landets mest berömda räkmacka. Du kan njuta av King Size i flera av våra restauranger. I dagsläget gör vi cirka 14 räkmackor i timman, dygnet runt, året om.