Elfack är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. Här träffas 25 000 medverkande inom el- och energibranschen för att göra affärer, knyta kontakter, hitta nya lösningar, få inspiration och kunskapsutbyte.

På Elfack kan du fördjupa dig inom specifika områden och samtidigt vidga dina vyer i andra delar av branschen. Och i mötet mellan kraftbolag, beslutsfattare, politiker, installatörer, eldistributörer, arkitekter och ljusdesigners formas de lysande idéer och innovativa lösningar som förväntas av el- och energibranschen i framtiden.

eSmart är en mötesplats för alla de aktörer som vill göra affärer i framtidens elbransch. Det är en efterfrågad branschöverskridande arena som sammanför den fulla bredden av aktörer som vill driva teknikutvecklingen och utveckla affärsmöjligheter på den nya elmarknaden för framtidens elanvändare.

Forum för el visar våra utställare de senaste produktnyheterna och lösningarna för installation, säkerhet, eldistribution, tele/data, larm och övervakning. Genom seminarier, möten och andra aktiviteter kan man ta del av nya riktlinjer, standarder och den senaste kunskapen inom specifika verksamhetsområden.

Forum för ljus möts arkitekter, installatörer, elkonsulter, ljusdesigners, beställare och produkttillverkare. Installationer och case varvas med innovativa lösningar för ljussättning och belysning.

Forum för kraft finns unika möjligheter att lära sig mer om allt från smarta elnät till framtidens infrastruktur och alternativa energikällor. På mässan finns våra stora kraftbolag såväl som politiker och andra beslutsfattare representerade, så räkna med spännande möten som ger avtryck.

Utställare på Elfack 2017

Se vilka som ställde ut på Elfack 2017.