Förändringskraften du söker – hittar du på Nordens största mötesplats för el- och energibranschen

Mötesplatsen med de resurser du behöver för att ta ditt företag eller din karriär till nästa steg mot framtiden, allt samlat under ett tak! Hela branschen är i ett förändringsskede och för många är det en utmaning att hänga med. Förändringskraft är därför ledordet för årets mässa, och tyngden ligger på att erbjuda inspiration och innovation, möjligheter till nätverkan och kompetensutbyte för att möjliggöra just den förflyttning du behöver. Oavsett om du söker kompetensutveckling, produktlösning eller kontakt, så hittar du det här!


ELFACK är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. Här samlas branschens representanter för att nätverka och göra affärer, ta del av ny teknik och innovationer, få inspiration till nya lösningar och dra nytta av ett unikt kunskapsinnehåll.

På ELFACK kan du fördjupa dig inom specifika områden och samtidigt vidga dina vyer i andra delar av branschen. Och i mötet mellan kraftbolag, beslutsfattare, politiker, installatörer, eldistributörer, arkitekter och ljusdesigners formas de lysande idéer och innovativa lösningar som förväntas av el- och energibranschen i framtiden.

 

Två parallellarrangemang som gemensamt accelererar el- & energibranschens affärsutveckling

 

SWITCH

Rundabordssamtal | Seminarier | Matchmaking | Utställning
SWITCH är en framåtblickande mötesplats inriktad på omställning och förändring driven av teknikskiften och digitala tjänster.
Här förenas visionärernas framtidsinsikter, de etablerade aktörernas kunskap och kraft med kreativiteten och idéerna hos unga startups. Att möta framtidens hållbara energi med proaktiv affärsutveckling.

Power Circle Summit

Konferens
Årets tema: Smart elektrifiering för framtidens näringsliv och växande städer. En årlig konferens för energibranschen, där man sätter fingret på de möjligheter som omställningen i branschen skapar och analyserar sättet att arbeta med innovation som en del av lösningen för en hållbar framtid!