Varför medverka på ELFACK?

Nordens tongivande mötesplats för framtidens el- och energibransch

ELFACK är tillsammans med Power Circle Summit och SWITCH en branschöverskridande mötesplats för framtidens lösningar inom el, kraft, ljus och informationsteknologi. Här samlas branschens representanter för att nätverka och göra affärer, ta del av ny teknik och innovationer, få inspiration till nya lösningar och dra nytta av ett unikt kunskapsinnehåll.

Relevanta målgrupper träffas på ELFACK

Affärsutvecklare
Arkitekt
Chef kommunal förvaltning
Driftchef /-ansvarig
Elektriker / elinstallatör
Elektroingenjör / Elingenjör
Elkonsult
Eltekniker
Energirådgivare
Fastighetschef
Fastighetsförvaltare
Företagsledning
Försäljningschef/-ansvarig
Ingenjör
Inköpare/Inköpsassistent
Installationschef
IT-chef / ansvarig
IT-konsult
IT-projektledare
IT-strateg
Konstruktör

Konsult
Kvalitetschef-/ansvarig
Ljusdesigner/arkitekt
Marknadschef /-ansvarig
Miljöchef / Hållbarhetsansvarig
Montör
Nätchef / energiansvarig
Plats- filialchef /-ansvarig
Produktchef/-ansvarig
Projektledare
Servicetekniker
Studerande
Säkerhetschef/-ansvarig
Säljare
Tekniker
Teknisk chef /-ansvarig
Underhållschef /-ansvarig
Upphandlingsansvarig / Inköpschef
VD
Ägare / styrelseuppdrag

Röster om ELFACK

”Digitalisering var ett hett tema i år. Vi har pratat mycket om att samla in mätdata, om vår molntjänst Mindsphere, om appar och olika verktyg för att ha koll på din energiförbrukning och optimera din energilösning. ELFACK är den främsta mötesplatsen när det gäller elektrifiering, från högspänning till lågspänning. Alla våra målgrupper från industri, infrastruktur och fastighetsbolag till elinstallatörer finns här. Vi ville sprida budskapet om den förändringsprocess Sverige är mitt inne i. Det upplever jag att vi lyckades med.”

Daniel Bodewall, affärsområdeschef, Siemens

”Det personliga mötet är jätteintressant för oss på ABB. På ELFACK möter vi industrikunder, utilitykunder, transport- och infrastrukturkunder – ja, alla våra målgrupper. Vi får upp en dialog, kan presentera våra nyheter som verkligen kan göra skillnad. På årets mässa har vi kunnat visa att digitaliseringen är på riktigt. Att det finns en kundnytta i den, att våra lösningar fungerar i praktiken. Vi är mycket nöjda.”

Lennart Carlsson, chef svensk försäljning, ABB

”Vi har ett börsnoterat moderbolag i Estland som satsar hårt i norra Europa och ELFACK är ju den största branschmässan i Skandinavien,.På årets mässa visar vi ny teknologi, bl a ett mellanspänningsställverk med en ny teknisk lösning och ett nytillverkat lågspänningsställverk, utvecklat i Estland, som vi tror mycket på. Energibranschen behöver ta till sig Internet of Things, mer kommunikation, mer kompakta produkter. Vi räknar med att fördubbla omsättningen inom några år och har stora förväntningar på årets mässa.”

Thomas Andersson, VD/marknadschef, Harju Elekter

”Det är på ELFACK vi träffar våra kunder och vi använder alltid ELFACK som ett forum för att lansera våra nya produkter. I år firar vi 80-årsjubileum och har haft event och kampanjer under mässan. Framförallt lyfter vi fram laddning av elbilar, ett nytt miljövänligt kabelskåp och en helt ny energibesparande värmefläkt. Vi har medverkat på två seminarier, om elbilsladdning och om hur energin ska räcka till för att ladda alla elbilar. Under ELFACK har vi fått mycket positiv feedback, som vi hoppas ska leda till nya affärer.”

Patrik Andersson, VD, Garo

Boka monter på ELFACK

Välkommen att boka monter på ELFACK 2023 idag!

Boka monter