InnoEnergy

Varför medverkar ni på Switch?

Vi medverkar på SWITCH för att träffa affärsutvecklare och beslutsfattare i företag och organisationer som söker innovativa lösningar inom energiområdet. Särskilt inom områdena sänkta energikostnader, effektivare energisystem, minskade emissioner
och ökad konkurrenskraft. InnoEnergy har redan investerat i mer än 250 satsningar över hela Europa och några av dem är utställare på SWITCH. Dessutom erbjuder InnoEnergy en rad kvalificerade utbildningar för studenter, doktorander och specialister inom energiområdet.

Välkomna att möta oss, vi berättar gärna hur vi kan hjälpa er att ta er an energiutmaningen som en del av ert företags tillväxt och utveckling.

 

Vad förväntar ni er att få ut av er medverkan?

För InnoEnergy är SWITCH fullt av möjligheter. Eftersom innovation är vår viktigaste drivkraft söker vi alltid nya samarbetspartners som är redo att bryta ny mark inom energiområdet. Och vårt affärsfokus gör att vi ser fram emot att knyta kontakter som leder till nya insikter, nya kunder och nya affärer.

 

Vart finns ni och hur når man er?

Vi kommer att medverka på Arenascenen kl 11.30-12.30 den 8:e maj med panelsamtalet ”Smart, hållbart och småskaligt: är lokala energisystem vägen framåt”. Den 8-9 maj finns vi på plats för förbokade möten. Kontakta oss via formuläret nedan så bokar vi en tid med någon av våra experter.

 

 

💬 FÖRBERED DITT BESÖK – BOKA ETT MÖTE ELLER STÄLL DIN FRÅGA TILL INNOENERGY

Fyll i nedan formulär och skicka din förfrågan direkt till InnoEnergy som kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt.

 

Switch - kontaktförfrågan InnoEnergy