PM FLEX C03:22

Unika kabelskydd för säkra, snygga & tidseffektiva installationer!

Form, design, funktion och kvalitet är ord som vi på PM FLEX och även våra kunder värdesätter högt och det har blivit en del av vad PM FLEX kännetecknas för idag.

Vi är därför mycket stolta över våra senaste produkter inom kabelskydd, en patenterad design som vi är helt ensamma om på marknaden!

 

Fördelar

  • Hög säkerhet för installatören och omgivningen – inga vassa kanter
  • Elkabeln skyddas – säkerhet för omgivningen
  • Tidsbesparande – En färdig produkt med smarta funktioner
  • Snygga & enhetliga installationer!
  • Tillverkade av högkvalitativ & miljövänlig Magnelis
  • Miljöanpassad produktion. Tillverkning i Sverige ger korta transporter.

 

Underlättar för installatören

Vi har T-kors, böjar och avslut som används till våra raka kabelskydd. Dessa unika produkter ger installationen en helhet, tillverkade i samma material ger de en enhetlig och snygg installation. Produkterna sparar tid för installatören samtidigt som de ger en ovärderlig säkerhet, eftersom installatören själv slipper klippa metall, böja och göra egna avslut.

 

Utformning & smarta funktioner

Vi har gått ett steg längre i utformningen, raka kabelskydd är försedda med en centrummarkering så installatören slipper mäta vid montage med klammer. Klammern som du fäster kabelskyddet med är försedd med ovala hål istället för runda hål, vilket gör att man lättare hittar fästpunkten/pluggen i väggen. Klammern har också rundade kanter som gör att man inte skär sig på en annars vass kant.

 

Läs mer om PM FLEX Holding