Schneider Electric

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

Med närvaro i över 100 länder tillhör vi ett av de största företagen inom energihantering för mellanspänning, lågspänning avbrottsfri kraft och automationssystem. Vi erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara. Alltid med människans behov, hållbarhet, ekonomi och energieffektivitet i fokus. Vi kallar det EcoStruxure – innovation på alla nivåer.

I vårt globala ekosystem samarbetar vi i vår öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. Vi tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider till ett fantastiskt företag. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att ”Life is On” är överallt och för alla.

 

Se.com

 

💬 FÖRBERED DITT BESÖK – BOKA ETT MÖTE ELLER STÄLL DIN FRÅGA TILL SCHNEIDER ELECTRIC

Fyll i nedan formulär och skicka din förfrågan direkt till Schneider Electric som kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt.

 

Switch - kontaktförfrågan Schneider Electric