Signify Sweden AB

Varför medverkar ni på Switch?

På Switch vill vi visa hur Signify arbetar i teknikens absoluta framkant och kommer bland annat prata om vad som händer när OT, operation technology, går samman med IT (IoT) . I framtidens fastigheter knyts belysningssystemen samman med fastighetens IT-nätverk, vilket skapar helt nya möjligheter för datainhämtning och tjänster. Systemet baseras på full TCP/IP och alla armaturerna får unika IP-adresser. Dessa armaturer kan hämta in information om sin närmaste omgivning som kopplas till resursutnyttjandet och effektivisering men också till värden som påverkar välmående för människorna i fastigheten samtidigt som det öppnar upp möjligheten till interaktion med fastigheten via applikationer och tjänster som har fokus på just användaren som skall arbeta i fastigheten.

 

Vad förväntar ni er att få ut av er medverkan?

Vi hoppas på givande möten och diskussioner som inspirerar till insikt om att morgondagen inte kommer se ut som gårdagen. Att teknologin kommer driva utvecklingen framåt och att Signify är en rådgivande partner i denna utveckling.

 

Vart finns ni och hur når man er?

Ni hittar oss i monter H01:07. Vi finns tillgängliga för förbokademöten den 8-9 maj  kl. 9- 16. Skicka en mötesförfrågan eller annan fråga via formuläret nedan så återkommer vi. Vi kommer även hålla ett seminarie tillsammans med ATEA den 9 maj kl.10 på Arenascenen.

 

 

 

💬 FÖRBERED DITT BESÖK – BOKA ETT MÖTE ELLER STÄLL DIN FRÅGA TILL SIGNIFY SWEDEN AB

Fyll i nedan formulär och skicka din förfrågan direkt till Signify Sweden AB som kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt.

 

Switch - kontaktförfrågan Signify Sweden AB