ABB visar sin vision på eSmart

Maria Eriksson, projektledare för ABB:s satsning på Elfack.
Maria Eriksson, projektledare för ABB:s satsning på Elfack.

ABB går in som värdföretag på eSmart.

– En intressant utveckling av mässan. Vi vill ta chansen att möta nya målgrupper och visa vår framtidsvision, säger Maria Eriksson, projektledare för ABB:s satsning på Elfack.

 

ABB är lunchvärd för eSmart på onsdag 10 maj och håller sammanlagt tre scenframträdanden, uppdelat på två tillfällen den dagen.

– Jag ser det som en fördel att köra allt samma dag. Då vet alla intresserade att vi är där just den dagen, säger Maria Eriksson.

Som värdföretag har man valt att fokusera två områden: dels automatiserade fastigheter och hem, dels lösningar med Internet of Things, Big Data och kommunikation.

– Vi är öppna för nya spännande samarbeten inom dessa områden. Det är den direkta anledningen till att vi är med på eSmart, säger Maria.

– Vi vill tala om vår vision för framtiden, förklara och visa att vi ligger i teknikens framkant när det gäller produkter, system och resurser.

ABB är särskilt nyfikna på målgrupper inom samhällsfunktioner och infrastruktur som traditionellt inte besöker Elfack.

– När det gäller fastighetsautomation är t ex kommuner, landsting, sjukhus, skolor och företag som äger stora fastigheter och behöver övervakningsstyrning intressanta för oss.

– Där har vi jättemånga erbjudanden som vi tänker presentera. Vi kommer också att jobba med riktade kampanjer och lanseringar av produktnyheter mot specifika målgrupper.

Samtidigt knyter ABB:s satsning på eSmart an till konceptet i företagets stora monter på mässan, där man tar upp ämnen som den smarta staden, framtidens elnät, smart underhåll och IT-säkerhet.

– Efter mötet på eSmart välkomnar vi alltså deltagarna till vår monter där man kan titta närmare på de tjänster och produkter vi erbjuder. Inte minst när det gäller automatiserade fastigheter och hem.