Energimyndigheten leder samhällets omställning till ett hållbart energisystem

Energimyndigheten deltar på Elfack för att sprida kunskap och träffa branschens aktörer, som har en viktig roll i omställningen till ett hållbart energisystem.

Energimyndigheten har tre fokusområden på mässan; att visa upp hur sammankopplade och uppkopplade produkter i system med smart styrning kan bidra till en mer flexibel användning av energi, att öka kännedomen om utfasningen av lysrör och att marknadsföra certifiering av installatörer av förnybar energi.

I Energimyndighetens monter finns experter som delar med sig av kunskap och säkerställer att oberoende, trovärdig och relevant information för en hållbar energiomställning finns tillgänglig för mässans besökare.

Tillsammans gör vi skillnad. För att få resultat i samhället krävs ett samarbete mellan aktörer och därför kommer Energimyndigheten och samverkanspartners delta på scenen Switch med ett program under mässans alla dagar inom ovanstående fokusområden. Energimyndigheten medverkar även på scen under Power Electrification Summit.

Energimyndighetens deltagande på Elfack sker i samarbete med Svenska Mässan.
Välkommen till monter F03:31, plan två.