Svenska Mässan - en hållbar mötesplats

I en värld full av utmaningar behöver vi mötas. För att idéer, affärer och kulturer ska blomstra krävs att vägar korsas. Utan möten ingen utveckling. Stiftelsen Svenska Mässan har funnits och skapat värde för generationer i över hundra år. Det har vi gjort genom att utvecklas i samtakt med omvärlden.

För oss är det viktigt att erbjuda förstklassiga upplevelser samtidigt som vi tar ansvar för den påverkan vi har på vår omvärld. Vi är ödmjuka inför uppgiften och vill vara en positiv kraft i den nödvändiga omställningen som vi behöver göra tillsammans.

Certifieringar

För att säkerställa en hög nivå på hållbarhetsarbetet har vi genomgått flera certifieringar. Som första större mötes- och hotellanläggning i Norden blev vi 2015 certifierade enligt ISO 20121, den internationella standarden för hållbara evenemang. Under 2022 har vi implementerat en ny hållbarhetsstrategi och är nu certifierade enligt de nya målen med syftet att vara en hållbar mötesplats.

Här kan du läsa mer om hållbarhetsarbetet och våra målsättningar på Svenska Mässan Gothia Towers.

Läs mer »