Nytt datum!

ELFACK 3-6 maj 2022

Svenska Mässan, Göteborg

 

Nordens tongivande mötesplats för framtidens el- och energibransch.

Boka er medverkan här »

Safe to visit. Vi följer myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer

ELFACK 2021 flyttar till 3–6 maj 2022

Mot bakgrund av sensommarens positiva budskap kring minskad smittspridning i Sverige och Europa var vår förhoppning och ambition att kunna arrangera ELFACK enligt plan i maj 2021. Den senaste tidens utveckling med ökad smittspridning och återinförda restriktioner gör dock att vi fått ompröva planen.

Efter att under de senaste veckorna ha fört en tät dialog med både utställare, besökare, branschorganisationer och partners har vi landat i beslutet att den fysiska ELFACK 2021 flyttar till 2022.

Den årliga strategikonferensen Power Circle Summit arrangeras enligt plan den 4 maj 2021, tillsammans med våra samarbetspartners Energimyndigheten, Power Circle och EIT InnoEnergy.

Varmt välkommen till ELFACK 3–6 maj 2022!

Elektrifiering och digitalisering
för hållbar utveckling

ELFACK är tillsammans med Power Circle Summit och SWITCH en branschöverskridande mötesplats för framtidens lösningar inom el, kraft, ljus och informationsteknologi. Här samlas branschen för att nätverka och göra affärer, ta del av ny teknik och innovationer, få inspiration till nya lösningar och dra nytta av ett unikt kunskapsinnehåll.

Senaste nytt från ELFACK »

en bransch

en mötesplats

Tre arrangemang under en vecka

3-6 maj 2022

Till Elfack

3-6 maj 2022

Till Switch

4 maj 2021

Till PCS

Besökare om ELFACK

”Det här var mitt första besök på ELFACK, men säkert inte det sista! Vi behöver hålla på vad som händer, inte minst när det gäller den digitala utvecklingen på kraftsidan. Vi har sett mycket intressant, utbudet här är ju enormt!”

---

Weine Olsson, IT-chef, Linde Energi

Besökare om ELFACK

”Vårt företag sysslar med frakter över hela världen, alltifrån containers till småpaket. Varenda utställare med logistikbehov här på mässan är en potentiell kund. För oss har det varit rena svampskogen här på ELFACK!”

---

Viktor Lundgren, VD, TKL Logistics

Besökare om ELFACK

”Jag är speciellt intresserad av belysning som du kan göra så mycket med idag, utvecklingen har varit explosiv. Här på ELFACK har jag sett massor av spännande nyheter och designlösningar. Det har varit mycket givande!”

--- Vilma Boström, installatör, Boströms El & Tele, Örebro

Bilder från ELFACK 2019

Safe to visit - Safe to exhibit

Våra besökares och medarbetares hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. För att erbjuda er bästa möjliga förutsättningar för ert besök hos oss har vi anpassat vår anläggning och våra rutiner efter rådande omständigheter. På vår mötesplats har vi stora ytor vilket gör att det är lätt att hålla avstånd.

Läs mer här »

Anmäl dig till ELFACK:s nyhetsbrev

Anmäl dig här

Inga resultat

Den stora energiomställningen - vad är det som händer?

08 december / 2020

Energibranschen befinner sig i en brytningstid, eller gör den? Att tala om olika branscher som är mitt i en förändring eller brytningstid är nästintill urvattnat. Många skulle även hävda att ett sådant påstående från just energibranschen ska tas med en extra nypa salt. Den har ju knappt förändrats på 100 år, jämfört med många andra branscher vars förändringstakt är betydligt högre? Vad är skillnad...

Läs vidare

Artikel: Voltimum okt 2020

04 november / 2020

Hallå där Anna på ELFACK! Hur blir det med ELFACK i vår? Teamet jobbar på för fullt och planeringen löper på helt enligt plan, så det ser bra ut! Vi närmar oss 250 utställare och programmet börjar också ta form. Vi är med andra ord grymt laddade och ser fram emot att slå upp dörrarna den 4:e maj 2021! Blir mässan av? Ja absolut, det är vår hypotes och förhoppning! Tillsammans med övriga mä...

Läs vidare

Dumma kartonger har ingen plats i Nokalux klimatsmarta ljusprojekt

26 oktober / 2020

 Snabba installationer, intelligenta armaturer, högeffektiv styrning. – Det är det vi satsar på. Men samtidigt vill vi göra det så enkelt som möjligt för installatören, säger Magnus Jonsson, VD på Nokalux. Företaget planerar en storsatsning på Elfack 2021, då Nokalux firar 50-årsjubileum. Något ingen ska missa... Innovation och tradition lever sida vid sida på Nokalux. Det är inte bara föret...

Läs vidare

Så sätter ICA:s nya e-handelslager standarden för automatiserad smart infrastruktur

26 oktober / 2020

Att bygga och utveckla fastigheter och energisystem för att göra dem smartare har helt klart sina fördelar, men ännu faller det inom ramarna för nytänkande. I ett gemensamt projekt har Harju Elekter, Siemens och Assemblin elektrifierat ICA:s nya e-handelslager och därmed skapat förutsättningarna för en smart infrastruktur och total kontroll av energiförbrukningen. - Tillsammans med Assemblin oc...

Läs vidare

 

Samarbetspartners

Mediapartners